Privacy verklaring

Meer hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het inloggen of heb je een andere vraag?  

Neem via deze pagina contact met ons op of voor aanvullende hulp, klik hier.
 

Uw privacyrechten – Hoofdpunten uit het privacybeleid van Monster

We raden u aan ons volledige Privacybeleid te lezen voor gedetailleerde informatie over onze privacypraktijken.

Monster verzamelt informatie over u en gebruikt deze informatie om u te helpen contact te leggen met werkgevers en mensen die een baan zoeken en om u andere diensten te verlenen. In dit privacybeleid wordt beschreven hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt, gedeeld en beveiligd, alsmede uw keuzes met betrekking tot het gebruik, de toegang en de correctie van uw persoonlijke informatie.

Omvang van dit privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op informatie die we verzamelen of gebruiken op sites en toepassingen van of onder beheer van Monster Worldwide Inc. of zijn gelieerde bedrijven ("Monster").

Monster is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de praktijken van advertentienetwerken en andere websites, derden met wie we samenwerken om u op u afgestemde diensten te verlenen of anderen die op onze sites of toepassingen toegang krijgen tot uw informatie. Wij raden u aan het privacybeleid van andere dergelijke bedrijven zorgvuldig te lezen.

Informatie die wij verzamelen

TRUSTe

Wanneer u Monster gebruikt, verzamelen we informatie over u. We verzamelen rechtstreeks informatie van u, zoals uw contactgegevens, resumé en profielgegevens. We verzamelen ook automatisch informatie over u, zoals hoe u Monster gebruikt en ermee omgaat, uw demografische gegevens en informatie over uw computer of mobiele apparaat.

We verzamelen of gebruiken mogelijk informatie over u van openbare websites, onafhankelijk of u een account bij ons hebt. U hebt de gelegenheid om de informatie te claimen, de zichtbaarheidsinstellling ervan te wijzigen of de informatie te verwijderen. We kunnen echter niet garanderen dat we niet later andere informatie over u van openbare websites verzamelen.

We kunnen ook informatie over u verkrijgen van derden om uw ervaring verder op uw af te stemmen en uw ervaring te verbeteren.

Hoe we informatie gebruiken

We gebruiken de informatie die we over u verzamelen om de door ons aangeboden producten en diensten te leveren, u te antwoorden en onze sites en toepassingen te beheren en te verbeteren. Onze diensten omvatten het laten zien van op u afgestemde inhoud en advertenties op Monster of andere sites waarmee we een zakelijke relatie hebben. We gebruiken uw informatie mogelijk om contact met u op te nemen over updates van Monster, enquêtes af te nemen of om u informatieve en onderhoudsgerelateerde communicaties te sturen, zoals belangrijke beveiligingsupdates.

Anderen kunnen overal ter wereld toegang krijgen tot de informatie die u op openbare plaatsen binnen Monster deelt of zichtbaar maakt in de resumé- en profieldatabase, en deze kan door hen worden gebruikt. We streven ernaar een veilige omgeving te bieden door de toegang tot onze database te beperken tot rechtmatige gebruikers, maar we kunnen niet garanderen dat niet ook ongeautoriseerde derden zich toegang verschaffen. We kunnen ook niet reguleren hoe geautoriseerde gebruikers de informatie die u ons geeft, opslaan of overdragen; u moet dus geen gevoelige informatie op Monster plaatsen.

Hoe we informatie delen 

Zonder uw toestemming delen we contactgegevens niet met derden voor hun directe-marketingdoeleinden.

We delen uw informatie met derden die ons helpen bij het leveren van onze producten en diensten aan u. Deze derden mogen uw informatie niet voor andere doeleinden gebruiken.

We delen informatie mogelijk met derden als u daarvoor toestemming geeft. We gebruiken uw informatie bijvoorbeeld mogelijk om contact met u op te nemen over producten of diensten die verkrijgbaar zijn van Monster of onze gelieerde bedrijven. Als u hiervoor toestemming geeft, kunnen we uw informatie aan derden geven die contact met u kunnen opnemen over hun producten of diensten. U kunt uw contactvoorkeuren wijzigen door uw berichtinstellingen aan te passen.

We kunnen informatie die we van andere websites hebben verzameld aan derden bekend maken.

We maken informatie bekend wanneer dit wettelijk vereist wordt.

We kunnen informatie bekend maken en overdragen aan een derde die een of alle businessunits van Monster overneemt.

Toegang tot uw persoonlijke informatie

We slaan uw informatie op om uw interactie met Monster efficiënter, praktischer en relevanter te maken. U kunt uw resumé of profiel op elk gewenst moment openen, bekijken of verwijderen door aan te melden bij uw account. Als u geen account hebt of als u denkt dat iemand anders ons uw contactgegevens heeft verstrekt, contact met ons op.

Wanneer u uw persoonlijke informatie verwijdert, bewaren we logboekgegevens en niet-persoonlijke informatie over uw activiteiten op Monster. We bewaren ook een gearchiveerde kopie van uw niet-persoonlijke informatie voor onze zakelijke audit- en boekhouddoeleinden; deze is niet toegankelijk voor u of derden op internet. Als anderen die Monster gebruiken, eerder toegang hebben gekregen tot uw persoonlijke informatie, kunnen we de informatie niet van hun systemen verwijderen.

Overige informatie

Monster is niet bedoeld voor kinderen onder de leeftijd van 13 jaar.

We nemen deel aan het EU-U.S. Privacy Shield-programma, zoals uitgebreider wordt beschreven in het volledige Monster-privacybeleid.

We gebruiken cookies om uw online ervaring op Monster op u af te stemmen en te optimaliseren. U kunt cookies uitschakelen, dit kan uw gebruik van bepaalde kenmerken of functies op onze sites of toepassingen echter beperken.

Ga naar het Beveiligingscentrum voor informatie over hoe u zich online kunt beschermen.

Mobiele toepassingen

Monster heeft verschillende mobiele toepassingen, waaronder de Monster-app en de Jobr-app. Monster verzamelt en gebruikt informatie over u zoals beschreven in het volledige Monster-privacybeleid, inclusief gedeelten die specifiek zijn voor elke app.

Contactgegevens

U kunt online contact met ons opnemen met vragen over onze privacypraktijken of onze deelname aan het EU-U.S. Privacy Shield, en u kunt ons ook schrijven op:

Privacy Office
Monsterboard.nl
John M. Keynesplein
1066 EP Amsterdam

Als u een onopgelost probleem hebt inzake privacy of gegevensgebruik, dat we niet naar uw tevredenheid hebben behandeld, kunt u (gratis) contact opnemen met onze in de VS gevestigde aanbieder van geschillenbeslechting op https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Update van kracht vanaf 17 May 2017.

Zoek vacatures:
Voor werkgevers: Vacatures plaatsen | CV zoeken
Over Monsterboard | Monster netwerk | Info | Werken bij Monsterboard
Gebruiksvoorwaarden | Algemene leveringsvoorwaarden | Privacy centrum | Toegankelijkheidscentrum | Sitemap | Help-sectie| Veiligheid | Mobiel
©2016 Monsterboard.nl - Alle rechten voorbehouden - U.S. Patents No. 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 MWW - V: 2018.5.0.26-312
Monster Worldwide Netherlands B.V. - John M. Keynesplein 1, 1066 EP Amsterdam
KvK:34126934 - Amsterdam, VAT/BTW:8084.86.354.B01 – Amsterdam
eTrustLogo